Jägarexamenspaket HL5

Nor-Lyx
Art nr
HL5
Pipstöd för upp till 5 vapen
Flyttbar överhylla för ammunition
Extra högt för extra förvaring
Hyllinsats / 3 flyttbara hyllor
Jägarexamenspaket
 
Vapenskåp för 2-5 vapen
Jägarexamenspaket HL5 + hyllinsats / 3 flyttbara hyllor
På bilden inrett för 2 vapen. Vi har förbättrat ett av våra mindre vapenskåp HL5, som är extra högt för långa vapen, som numera innehåller en insats med 3 flyttbara hyllor. Växer vapensamlingen kan man enkelt ta bort insatsen och får då plats med upp till 5 vapen.
HL5 är lite större än vårt minsta vapenskåp och är den perfekta skåpet för dig som tagit jägarexamen. Passar lika bra hemma som i fritidshuset eller jaktstugan. Kvalitetsskåp till rätt pris.
Visste du att? Alla NOR-LYX' tillbehör går att flytta efter eget behov. Se våra tillbehör.
I paketet ingår: Ställ (pipstöd) för 2-5 vapen, hyllinsats / 3 flyttbara hyllor, överhylla, pipstöd, 2 flyttbara boxar på dörren, kolvstödsmatta, läskstångshållare, designad dekorplåt och omställningsbart högsäkerhetslås med 2 korta nycklar.
Tillbehör: Allmogemålning, elektroniskt kodlås, inbrottslarm, elegant trätak, flyttbar förvaringsbox 125 mm, klädkrok, tidskriftshållare, nyckelkroklist med 3 krokar, bultningssats och pistolhållare för 1 handeldvapen. Se tillbehör.
Godkänt: Alla Nor-Lyx säkerhetsskåp / vapenskåp är godkända och klassade i Sverige enligt Säkerhetsskåp SS 3492 sedan 1994. Vapenskåpen är även godkända och klassade i Danmark, Norge och Finland. Samtliga lås i NOR-LYX vapenskåp är certifierade enligt SS3880, vilket är ett krav för vapenförvaring i Sverige.
  
Vikt: 100 kg
Höjd: 1510 mm
Bredd: 330 mm
Djup: 300 mm
Volym: 149 l